Home » Reacties van Klanten

Reactie plaatsen

Reacties

stefan lemaire
11 dagen geleden

Ik ben heel erg content met de rewind van de screw side bobin van mijn 1977 Dimarzio super distortion. Hij klinkt weer geweldig voor een heel schappelijke prijs!
Ik het echt iedereen aanraden om hier een rewind te laten doen, hij is echt als vanouds, met originele waardes, en je ziet van buiten niet dat er iets aan is gebeurd

Erwin van Ligten
5 maanden geleden

The best pickups I ever had👍🏽👍🏽

Eric Lopes Cardozo
8 maanden geleden

Gerard heeft voor mij een Hofner diamond element opnieuw gewikkeld t.b.v. de restauratie van een 50s Hofner archtop. En dat is prima gelukt moet ik zeggen. Het klinkt als een klok. Bedankt, Gerard.

Wally Dean
9 maanden geleden

Dag Gerard, juist de 59' specials op mijn '68 Strat gezet.
Geweldig tevreden ! over de 3 elementen klinken alle snaren even luid en zuiver; belangrijk om Shadows te spelen mvg Wally

Teun Hol
10 maanden geleden

Gerard, super bedankt voor de "nieuwe" door jou zelf gewikkelde Pick ups voor m'n Fender Stratocaster 57 re. Top geluid, eindelijk gevonden. Gerard is een zeer vriendelijke en uitstekende vakman. Weet veel over vintage elementen en materialen. Daarbij is alles zeer vriendelijk geprijsd.
Absolute aanrader......!

Willem
een jaar geleden

Oude Hofner staple pickups uit een vioolbas van '65 laten repareren. Heel erg blij mee! Klinken nu weer fantastisch!

Boudewijn
een jaar geleden

Kapotte pick-ups laten herstellen door Gerard. Vakkundig gedaan en gitaar klinkt weer als een klok! Snelle reactie en vriendelijk. Zeer tevreden!

Martijn
een jaar geleden

Mooie producten, prima service en altijd uitgebreide informatie en tips van een vakman bij vragen. Snelle reactie en vriendelijk mailcontact.

Robert Tappel
een jaar geleden

Gerard heeft ondertussen al een aantal pickups voor mij beoordeeld en hersteld, prettig contact en deskundigheid voeren de boventoon!

Rino Geerdinck
een jaar geleden

Heb mijn Epiphone Thunderbird Limited Edition aan laten passen door Gerard, nieuwe potmeters, bedrading en handgemaakte ombouwset en door hem gewikkelde Jazzbas pickups. Ik speel nu zo'n 38 jaar bas (Fender, Yamaha, Musicman etc.) maar heb nu het beste geluid ooit. Veel vakkennis en zeer goede service. Bedankt Gerard !!!