Home » Reacties van Klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Frans van Winkel
4 maanden geleden

Ik ben correct, vriendelijk en vakkundig geholpen door Gerard!
Kortom, zeer tevreden!

Frans

stefan lemaire
6 maanden geleden

Ik ben heel erg content met de rewind van de screw side bobin van mijn 1977 Dimarzio super distortion. Hij klinkt weer geweldig voor een heel schappelijke prijs!
Ik het echt iedereen aanraden om hier een rewind te laten doen, hij is echt als vanouds, met originele waardes, en je ziet van buiten niet dat er iets aan is gebeurd

Erwin van Ligten
10 maanden geleden

The best pickups I ever had👍🏽👍🏽

Eric Lopes Cardozo
een jaar geleden

Gerard heeft voor mij een Hofner diamond element opnieuw gewikkeld t.b.v. de restauratie van een 50s Hofner archtop. En dat is prima gelukt moet ik zeggen. Het klinkt als een klok. Bedankt, Gerard.

Wally Dean
een jaar geleden

Dag Gerard, juist de 59' specials op mijn '68 Strat gezet.
Geweldig tevreden ! over de 3 elementen klinken alle snaren even luid en zuiver; belangrijk om Shadows te spelen mvg Wally

Teun Hol
een jaar geleden

Gerard, super bedankt voor de "nieuwe" door jou zelf gewikkelde Pick ups voor m'n Fender Stratocaster 57 re. Top geluid, eindelijk gevonden. Gerard is een zeer vriendelijke en uitstekende vakman. Weet veel over vintage elementen en materialen. Daarbij is alles zeer vriendelijk geprijsd.
Absolute aanrader......!

Willem
een jaar geleden

Oude Hofner staple pickups uit een vioolbas van '65 laten repareren. Heel erg blij mee! Klinken nu weer fantastisch!

Boudewijn
een jaar geleden

Kapotte pick-ups laten herstellen door Gerard. Vakkundig gedaan en gitaar klinkt weer als een klok! Snelle reactie en vriendelijk. Zeer tevreden!

Martijn
een jaar geleden

Mooie producten, prima service en altijd uitgebreide informatie en tips van een vakman bij vragen. Snelle reactie en vriendelijk mailcontact.

Robert Tappel
een jaar geleden

Gerard heeft ondertussen al een aantal pickups voor mij beoordeeld en hersteld, prettig contact en deskundigheid voeren de boventoon!