Home » Reacties van Klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Jos van Wordragen
3 maanden geleden

Mijn Suhr Classic T neck-pickup laten herwinden & waxen door Gerard. Topresultaat! Klinkt minstens zo goed als voorheen! Bedankt!

Peter
5 maanden geleden

Nadat mijn brugelement kapot was gegaan deze naar Gerard opgestuurd, deze perfect gemaakt, zeer blij met het geluid.

Doms Walter
7 maanden geleden

ik heb me al een 2e set Rob '59 aangeschaft voor mijn Strats. Ik ben Shadowgitarist en ben heel tevreden over de vintage sound.

Job Heesakkers
8 maanden geleden

Hallo Tonespinner,

Ik heb vorig jaar ergens contact gehad met jullie over de reparatie van een brugpickup voor een Dynacord Cora. Dat project heeft een tijdje on hold gelegen, maar zou er toch wel graag mee door gaan! Waar kan ik de pickup naartoe sturen en hoe gaat alles in zijn werking?

Remco de Vries
9 maanden geleden

Nadat de brug-pickup van mijn oude strat de geest gaf vreesde ik voor een rewind... Dankzij de expertise van Gerard heeft hij de pickup weten te redden zonder dat deze opnieuw gewonden hoefde te worden. Gezien de leeftijd en verdere originaliteit van de gitaar ben ik daar ontzettend blij mee! Een hele dikke pluim en grote aanrader voor je vintage pickups.

matthieu cleijne
10 maanden geleden

Gerard heeft een deel van een kapotgecorrodeerde 1965 Fender Precision pickups herwikkeld, alsmede de krakende pickups van mijn doorleefde 1975 jazzbass. Dit is met de grootste zorgvuldigheid gebeurd waardoor ze nu betrouwbaar en zo dichtbij origineel als mogelijk zijn. Nadat we hadden gepraat over respons van de electronica op je speelstijl en het geluid dat je verwacht te horen heb ik een complete slagplaat van mijn Stratocaster laten maken. Alles na wat aanpassingen naar volle tevredenheid.

Henry Spitholt
10 maanden geleden

Een fraaie set custom telecasterelementen gekocht van Gerard. Klinken top ! Een aanrader voor de liefhebbers van supertone :)

ACJ Groeneveld
11 maanden geleden

Één element van mijn 60 jaar oude Egmond moest opnieuw worden gewikkeld. Gérard heeft dat perfect gedaan. Mijn bejaarde Egmond speelt na een stevige renovatiejob weer geweldig. Ik ben super tevreden over Tonespinner.

P. Vermue
een jaar geleden

Het geluid van mij 70's strat is weer terug na de pickup reparatie!! . Goede service en duidelijke informatie. Zeker een aanbeveling waard.

O. Vinkenburg
een jaar geleden

Tonespinner heeft voor mij een uiterst ingewikkeld humbuck element van een 6 snarige bas gerepareerd.
Het element past perfect in de gitaar en klinkt heel goed in balans met het andere element.
Ik zal tonespinner zeker aanraden bij anderen