Home » Reacties van Klanten

Reactie plaatsen

Reacties

matthieu cleijne
19 uur geleden

Gerard heeft een deel van een kapotgecorrodeerde 1965 Fender Precision pickups herwikkeld, alsmede de krakende pickups van mijn doorleefde 1975 jazzbass. Dit is met de grootste zorgvuldigheid gebeurd waardoor ze nu betrouwbaar en zo dichtbij origineel als mogelijk zijn. Nadat we hadden gepraat over respons van de electronica op je speelstijl en het geluid dat je verwacht te horen heb ik een complete slagplaat van mijn Stratocaster laten maken. Alles na wat aanpassingen naar volle tevredenheid.

Henry Spitholt
11 dagen geleden

Een fraaie set custom telecasterelementen gekocht van Gerard. Klinken top ! Een aanrader voor de liefhebbers van supertone :)

ACJ Groeneveld
een maand geleden

Één element van mijn 60 jaar oude Egmond moest opnieuw worden gewikkeld. Gérard heeft dat perfect gedaan. Mijn bejaarde Egmond speelt na een stevige renovatiejob weer geweldig. Ik ben super tevreden over Tonespinner.

P. Vermue
2 maanden geleden

Het geluid van mij 70's strat is weer terug na de pickup reparatie!! . Goede service en duidelijke informatie. Zeker een aanbeveling waard.

O. Vinkenburg
5 maanden geleden

Tonespinner heeft voor mij een uiterst ingewikkeld humbuck element van een 6 snarige bas gerepareerd.
Het element past perfect in de gitaar en klinkt heel goed in balans met het andere element.
Ik zal tonespinner zeker aanraden bij anderen

Nico Van Gijn
5 maanden geleden

Fender stratocaster 1965 pickup was plots defect. Is opnieuw gewikkeld. Vakmanschap!! Geluid is 100% identiek en zelfs een expert kan niet zien dat deze reparatie is gedaan! Dus klasse.

jochem bijl
5 maanden geleden

Bedankt voor het repareren, van het element van mijn Kramer 650B Artist! Geen alledaagse klus, en toch voor een meer dan schappelijke prijs voor vakmanschap!!!!!

Frans van Winkel
9 maanden geleden

Ik ben correct, vriendelijk en vakkundig geholpen door Gerard!
Kortom, zeer tevreden!

Frans

stefan lemaire
een jaar geleden

Ik ben heel erg content met de rewind van de screw side bobin van mijn 1977 Dimarzio super distortion. Hij klinkt weer geweldig voor een heel schappelijke prijs!
Ik het echt iedereen aanraden om hier een rewind te laten doen, hij is echt als vanouds, met originele waardes, en je ziet van buiten niet dat er iets aan is gebeurd

Erwin van Ligten
een jaar geleden

The best pickups I ever had👍🏽👍🏽