Reactie plaatsen

Reacties

G van den Broek
9 dagen geleden

Vandaag mijn Hofner 512 pick-up na 10 dagen weer retour.
Gewikkeld volgens de specificaties van Hofner : 4,5 kOhm. Ook de oude draad weer
gebruikt.
Direct weer ingebouwd en de
klank is als vanouds.

René Duret
2 maanden geleden

51 nocaster set laten tappen.
Hoge kwaliteit en voor mijn gevoel beter dan bestaand.
voor een volgende weet ik het wel.

HerrieMan
3 maanden geleden

Helaas bij het demonteren van mijn Bare Knuckle Nailbomb Bridge voorzien van een gebroken draadje. Gerard heeft de bewuste spoel nieuw gewikkeld en de PU deskundig gerepareerd. Moet nog wel de soundcheck nog doen maar heb er alle vertrouwen in. Gerard is een zeer deskundig mens en tevens zeer zorgvuldig en aardig. Kortom; een uiterst plezante ervaring, zoals onze zuiderburen zouden zeggen!

Joost van der Hagen
3 maanden geleden

Had voor Jerry Hoeby 'n telecaster gemaakt met 2 elementen van Gerard er in. Als "geluidsman" in de Afzakkerij in Veghel heb ik al veel gitaren uit versterkt maar deze gitaar klonk geweldig, duidelijk en helder in de mix wat duidelijk aan de perfecte elementen lag. Jerry en ik zijn onder de indruk. Bedankt Gerard.

Jos van Wordragen
8 maanden geleden

Mijn Suhr Classic T neck-pickup laten herwinden & waxen door Gerard. Topresultaat! Klinkt minstens zo goed als voorheen! Bedankt!

Peter
10 maanden geleden

Nadat mijn brugelement kapot was gegaan deze naar Gerard opgestuurd, deze perfect gemaakt, zeer blij met het geluid.

Doms Walter
een jaar geleden

ik heb me al een 2e set Rob '59 aangeschaft voor mijn Strats. Ik ben Shadowgitarist en ben heel tevreden over de vintage sound.

Remco de Vries
een jaar geleden

Nadat de brug-pickup van mijn oude strat de geest gaf vreesde ik voor een rewind... Dankzij de expertise van Gerard heeft hij de pickup weten te redden zonder dat deze opnieuw gewonden hoefde te worden. Gezien de leeftijd en verdere originaliteit van de gitaar ben ik daar ontzettend blij mee! Een hele dikke pluim en grote aanrader voor je vintage pickups.

matthieu cleijne
een jaar geleden

Gerard heeft een deel van een kapotgecorrodeerde 1965 Fender Precision pickups herwikkeld, alsmede de krakende pickups van mijn doorleefde 1975 jazzbass. Dit is met de grootste zorgvuldigheid gebeurd waardoor ze nu betrouwbaar en zo dichtbij origineel als mogelijk zijn. Nadat we hadden gepraat over respons van de electronica op je speelstijl en het geluid dat je verwacht te horen heb ik een complete slagplaat van mijn Stratocaster laten maken. Alles na wat aanpassingen naar volle tevredenheid.

Henry Spitholt
een jaar geleden

Een fraaie set custom telecasterelementen gekocht van Gerard. Klinken top ! Een aanrader voor de liefhebbers van supertone :)