Reactie plaatsen

Reacties

Huub van Eijndhoven
een maand geleden

Op mijn Telecaster met 2 Joe Barden humbuckers erin, was het hals element stuk gegaan. Deze gitaar had een vrij unieke 4-weg schakeling die ik door Gerard heb laten vervangen door een 3-weg systeem. Het was een lastige klus, hij nooit eerder zo'n JB element gewikkeld, moeilijk losmaken van de isolatie-tape, nieuwe bedrading, andere weerstand. Het resultaat vind ik verbluffend goed, de balans tussen de 2 pickups is nu veel beter en het halselement klinkt nog beter dan voorheen. Erg goed vakmanschap bij ToneSpinner ! Thanx Gerard, grt v. Huub v. E.

gertjan vis
2 maanden geleden

zeer tevreden en wat een vakman. ik had een defecte pickup waar zowel de wikkeling als het kunststof gebroken was. goed mishandeld dus. er is met een 3d printer een nieuw frame vervaardigd en opnieuw gewikkeld. Resultaat is waanzinnig en klinkt boven verwachting. thanks!!!

Marcel de Groot
3 maanden geleden

Heel erg tevreden met het resultaat van mijn 71' strat pickups die weer fantastisch klinken! Zeker voor herhaling vatbaar.

Christiaan van den Broek
3 maanden geleden

Beste Gerard,
Hartelijk dank dat je voor mij een spoedreparatie aan de super 70’s pickup van mijn Howard Roberts hebt gerealiseerd. Fijn ook dat ik zo gastvrij met koffie ben ontvangen, zelf met mijn gitaar waar je eerst nog de defecte pickup hebt moeten uitbouwen. De pickup speelt weer als vanouds. Het was ook nog eens een leerzame ochtend waar je me enkele mogelijkheden van je specialisme hebt laten zien.
Met de custom vervaardigde gitaarkabel, precies op de gewenste lengte en met de speciale Neutrik pluggen ben ik straks ook van de krakende bijgeluiden af als ik van gitaar wissel. Tonespinner is een aanrader!

FrankL
4 maanden geleden

Van mijn originele Gibson paf uit 1960 is 1coil opnieuw gewikkeld door Gerard met de juiste draad en technische specificaties. Klinkt weer super met behoud van alle kenmerkende nuances. Absoluut vakwerk , zeer tevreden.

Jeroen Gevers
4 maanden geleden

Heel blij met mijn gerepareerde Seymour Duncan pickups. Aanrader!

Benwave
5 maanden geleden

Middelste element van mijn 1971 Fender Stratocaster opnieuw gewikkeld , precies de goede output terug. Klinkt als tevoren geen enkel verschil, van zowel de klank als het volume. Ik kan niet meer tevreden zijn dan dat ik ben.
Zal in de toekomst wanneer nodig zeker weer bij de tonespinner aankloppen

Jan Klop
7 maanden geleden

Diamond logo pickups van mijn 1961 Hofner Cavernbas opnieuw gewikkeld en hij plopt en sopt weer als vanouds!
Gerard is een prima vakman en wordt door mij warm aanbevolen.

Sean
7 maanden geleden

My 1966 jazz bass pickup were restored by Gerard and sound absolutely fantastic! Very friendly and helpful communication and Im very happy with the results.

Rene van Veen
9 maanden geleden

Tonespinner heeft 3 pickups voor mij gerepareerd, een 1980 Gibson T-top, 1968 Fender Tele neck pickup en een vintage Hofner 512B. De originele klank is bewaard gebleven en de service was uitstekend. Aanrader!