Reactie plaatsen

Reacties

Ton Leeuwis
7 maanden geleden

Gerard heeft een top prestatie geleverd door mijn 72-er Ibanez recording bass geheel elektronisch te reviseren, waaronder het opnieuw wikkelen van het defecte neck element

Dennis
8 maanden geleden

Wat ben ik blij dat ik zomaar even aan het zoeken was op het internet en toevallig ToneSpinner ben tegengekomen. Gerard heeft voor mij een set custom 59’ SRV style pickups gemaakt. En oh wat is dat goed gelukt. De pickups zijn gemaakt volgens de exacte specificaties van toen. En dat is absoluut te horen! Veel beter dan het massa geproduceerde “vintage” materiaal en voor een redelijke prijs. Ik zal zeker opnieuw bestellen.
Dank Gerard!

Wim Eekels
9 maanden geleden

Gerard heeft een Alnico 2, classic 57 humbucker neck pickup in mijn Epiphone Joe Pass gemonteerd ter vervanging van de Seymour Duncan die erin zat en waar ik niet tevreden over was.
Een hele verbetering, de gitaar klinkt nu veel “jazzyer”. Bovendien heeft hij de tune-o-matic brug die te hoog was een stukje verlaagd. Speelt nu veel beter!
Gerard is niet alleen een vakman, maar ook een prettig persoon in de omgang is mij gebleken.
Je gitaar is bij dit bedrijf in goede handen. Hartelijk dank voor de goede service. Gr. Wim

Huub van Eijndhoven
een jaar geleden

Op mijn Telecaster met 2 Joe Barden humbuckers erin, was het hals element stuk gegaan. Deze gitaar had een vrij unieke 4-weg schakeling die ik door Gerard heb laten vervangen door een 3-weg systeem. Het was een lastige klus, hij nooit eerder zo'n JB element gewikkeld, moeilijk losmaken van de isolatie-tape, nieuwe bedrading, andere weerstand. Het resultaat vind ik verbluffend goed, de balans tussen de 2 pickups is nu veel beter en het halselement klinkt nog beter dan voorheen. Erg goed vakmanschap bij ToneSpinner ! Thanx Gerard, grt v. Huub v. E.

gertjan vis
een jaar geleden

zeer tevreden en wat een vakman. ik had een defecte pickup waar zowel de wikkeling als het kunststof gebroken was. goed mishandeld dus. er is met een 3d printer een nieuw frame vervaardigd en opnieuw gewikkeld. Resultaat is waanzinnig en klinkt boven verwachting. thanks!!!

Marcel de Groot
een jaar geleden

Heel erg tevreden met het resultaat van mijn 71' strat pickups die weer fantastisch klinken! Zeker voor herhaling vatbaar.

Christiaan van den Broek
een jaar geleden

Beste Gerard,
Hartelijk dank dat je voor mij een spoedreparatie aan de super 70’s pickup van mijn Howard Roberts hebt gerealiseerd. Fijn ook dat ik zo gastvrij met koffie ben ontvangen, zelf met mijn gitaar waar je eerst nog de defecte pickup hebt moeten uitbouwen. De pickup speelt weer als vanouds. Het was ook nog eens een leerzame ochtend waar je me enkele mogelijkheden van je specialisme hebt laten zien.
Met de custom vervaardigde gitaarkabel, precies op de gewenste lengte en met de speciale Neutrik pluggen ben ik straks ook van de krakende bijgeluiden af als ik van gitaar wissel. Tonespinner is een aanrader!

FrankL
een jaar geleden

Van mijn originele Gibson paf uit 1960 is 1coil opnieuw gewikkeld door Gerard met de juiste draad en technische specificaties. Klinkt weer super met behoud van alle kenmerkende nuances. Absoluut vakwerk , zeer tevreden.

Jeroen Gevers
een jaar geleden

Heel blij met mijn gerepareerde Seymour Duncan pickups. Aanrader!

Benwave
een jaar geleden

Middelste element van mijn 1971 Fender Stratocaster opnieuw gewikkeld , precies de goede output terug. Klinkt als tevoren geen enkel verschil, van zowel de klank als het volume. Ik kan niet meer tevreden zijn dan dat ik ben.
Zal in de toekomst wanneer nodig zeker weer bij de tonespinner aankloppen