Home » Pickup Blog » Komkommertijd

Komkommertijd

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 17:02

Nog even en we zitten weer midden in de komkommertijd. Heb het idee dat deze periode van algehele lamlendigheid steeds eerder begint en steeds langer duurt. In het kielzog van Hilversum waar de wereld van Mathijs van Nieuwkerk al weken niet meer doordraait (zit kennelijk al aan de balkenendenorm) en het "vrolijk rechts" van WNL meent dat er in de zomer geen nieuws is, drukt heel Nederland op de pauzeknop. Ook menig gitarist heeft zijn kampvuurgitaar afgestoft om binnenkort op het strand indruk te maken op iets te oude schaars geklede dames met afbeeldingen van vlinders op de onderrug. Wat bassisten doen in deze periode weet ik niet precies. Ze komen in ieder geval meestal niet terug van vakantie met een vette SOA en een slechte tatoeage op een heel verkeerde plaats.

Dit alles geeft mij wel iets meer tijd om nu eindelijk de website van ToneSpinner op te tuigen. Bijvoorbeeld met deze blog. Hier zal ik zeer onregelmatig eigengereide stukjes schrijven over pickups, gitaren en andere zaken die mij bezig houden. Dit alles ter lering ende vermaak. Reageren mag maar enkel grappige, slimme of super domme reacties blijven staan. De beoordeling hiervan is aan mijzelf.

In ieder geval al vast een fijne vakantie!

Gerard, ToneSpinner


Reactie plaatsen

Reacties

Han H
2 jaar geleden

Déze bassist werkte de hele vakantie door. Maar eind september ga ik alsnog, maar niet vóórdat ik in Veenendaal op de beurs ben geweest. Een mooi begin van een komkommerloze vakantie!

Robert Schrijvers
een jaar geleden

He oude wetenschapper, deze bassist heeft deze zomer op Sumatra meegespeeld met met bandjes in de kroeg. Als je niet kunt zingen moet je toch iets anders doen.